En skön kväll med mästaren och buttpluggen i röven

buttpluggen i röven

Semestern var över och det var dags att träffa mästaren. Med buttpluggen i röven förberedde hon sig för att resa till honom. Det pirrade i magen, hon var upphetsad och buttpluggen i röven kändes extra skön medan hennes fitta sakta började bli våtare och våtare.

Det var länge sen vi var tillsammans, men nu var äntligen semestern över. Min kropp är så spänd av förväntan när jag lägger mig i badet, och gör mig redo för dig. Mina tankar går till buttpluggen som väntar på mig och alla härliga scenarier som kan hända dem kommande två dagarna. Jag ser till att göra mig så ren som möjligt och rakar mig så att jag är redo för min mörke mästare och hans planer. Bara tanken av dina händer mot min nakna hud får mig att rysa över hela kroppen.

Jag tar på mig kläderna du bad mig ha på mig, dem ligger redo på sängen och jag avslutar mina förberedelser i badrummet så jag kan klä på mig och åka till dig. Jag lägger mig på sidan i sängen och smörjer in min lilla röv med glidmedel för att föra in den lilla buttpluggen i röven som du beordrade mig att ha i mig när jag kom fram.

Sakta masserar jag min trånga öppning innan jag sakta för in buttpluggen i röven. Sakta trycker jag in den så den kommer rätt. Jag kan känna hur våt jag blir i förväntan av vad som ska komma. Min stackars fitta, den kommer inte få mycket uppmärksamhet idag vad jag fått veta av dig. Det är min röv som är din lekplats denna kväll. Det gör mig så kåt. Jag ställer mig upp och klär på mig, buttpluggen rör sig inuti mig och det får mig bara att vilja ha dig mer. Jag vet att det kommer ta lite tid innan jag kommer fram, och innan dess så kommer jag vara så upphetsad. Det kommer vara så illa att du kommer kunna göra vad och hur du vill med mig inatt.

Jag har packat bilen och skickat meddelandet till min Mästare för att låta honom veta att jag är på väg. När jag sätter mig i förarsätet för att köra så känner jag hur buttpluggen i röven trycks in lite djupare och jag stönar lätt till. Jag kan inte komma fram fort nog! Varje gupp som bilen kör över får mig att stöna till och jag upptäcker hur jag själv gungar fram och tillbaka i sätet för att känna hur buttpluggen öppnar mitt lilla hål mer och mer så det är redo när jag kommer fram.

När jag väl kommer fram känner jag hur min kropp blivit överstimulerad av buttpluggen i röven. Jag skyndar mig fram och skickar meddelande att jag är framme. Han svarar att han är på vägen för att möta mig vid dörren. Han leder in mig i ett sovrum och går sedan iväg igen för att låta mig göra i ordning rummet efter hans order. Jag gör som han beordrat mig och sätter mig sedan på en stol med särade ben och händerna på mina lår. Varje liten nerv känns som den brann, och jag hör någon vid dörren. Mitt hjärta bultar hårdare när jag ser honom, och hans leende. Det är det där speciella leendet han har när han ser mig göra som han vill och hur jag sitter framför honom. Han kommer fram till mig, och smeker med ett finger längs med min käke och säger hur duktig jag varit.

Han beordrar mig att vända mig om och grensla stolen så han får se min röv. Jag gör som han säger. När jag satt mig till rätta så känner jag hur han tar tag om basen på buttpluggen och sakta drar ut den bit för bit ur min röv för att sedan trycka in den igen. Han gör det några gånger, och det får hela min kropp att darra. Han viskar till mig medan han kör in buttpluggen i röven, att det är dags att binda för min mun och lägga mig på sängen.

Han skrattar till när jag går mot sängen och smiskar till min röv. Jag sätter mig på sängen medan han sätter en ballgag i min mun och binder fast den. Han beordrar mig att ställa mig på alla fyra på sängen så jag kan svanka med rumpan. Utan att tveka gör jag som han säger. Medan jag ställer mig på plats i sängen så tar han fram en stor paddel från väskan han hade tagit med sig. Snart känner jag den första svidande känslan när han smiskar till mig med den. Han smiskar mig hårt om och om igen tills min röv är alldeles röd. Han slutar för en kort stund för att dra ut min buttplug ur min röv för att direkt köra in den igen och börjar om att smiska mig. Tårar rinner längs med mina kinder och fittsafter rinner ur min fitta. Han smiskar till mig en sista gång och säger åt mig att göra mig redo.

Sakta drar han ut buttpluggen ur min lilla röv och jag känner hur han smörjer in mig med mer glidmedel. Han ger mig en vibrator och säger till mig att lägga den mot min klitta. Han tar fram en stor svart dildo och börjar arbeta in den i min röv. Han säger att han ska få in hela den stora dildon i min lilla trånga röv medan han precis fått in toppen av den i mig. Jag stönar mot munkavlen när han börjar stöta in den hårdare i mitt lilla hål.

Jag suckar och stönar, jag trycker mig ömsom mot honom och drar mig ibland undan medan han bara stadigt trycker den djupare i mig. Djupare och djupare glider dildon in i min röv, trots smärtan så känner jag hur min fitta bara blir våtare. Till slut har du fått in hela dildon i mig och berömmer mig för att jag är en duktig flicka som tagit in hela den i mig. Nu är det dags för den bästa delen då han börjar knulla mig med den enorma dildon, snabbt och hårt. Jag kan inte göra annat än att gny och skrika mot munkavlen i min mun. Han kör in den och ger mig sådan njutning att jag börjar darra i benen och hela min kropp skakar av njutningen tills jag ramlar omkull.

Han smiskar till mig hårt och beordrar mig att ställa mig upp igenom om jag inte vill bli bestraffad mer. Dildon är fortfarande djupt i mig när jag sakta ställer mig upp igen. Han drar sakta ur dildon och säger att det dags att känna på riktig styrka. Han smörjer in sina fingrar med glidmedlet och kör snabbt in tre av sina fingrar i mitt gapande rövhål. Jag trycker mig mot honom och han pullar min röv snabbt. Ett fjärde finger kommer in i mig och det får min fitta att börja rinna safter längs med mina lår.

Slutligen för du in din tumme i mig och det är droppen för mig. Jag kvider och stönar högt medan du kör dina fingrar ut och in ur mig. Du kommer till dina knogar i mig innan jag skriker om nåd. Han berömmer mig igen när han drar ur sina fingrar och jag kollapsar på sängen. Det är bara en tidsfråga innan jag kan ta emot hela din hand i min trånga röv. Jag ska få vila lite innan vi fortsätter. Medan jag ligger på sängen så smeker han sakta mina ben.

Efter en stund säger han att det är dags att jag gör min del av vår överenskommelse och suger hans kuk. Jag sätter mig ostadigt upp och han tar av mig min munkavle. Jag lutar mig fram på sängen så jag kommer mellan hans ben. Snabbt glider hans kuk in i min mun och jag har redan lärt mig att ta honom djupt. Han tar tag i mitt hår och jag suger av honom tills hans härliga kladdiga sperma sprutar ner i min hals.

Det är bara uppvärmningen, vi har fortfarande hela kvällen på oss och två dagar till att njuta av varandra.

BDSM-dater-banner-for-blog-646px