Pullade hennes fitta medan hon var bunden

pullade hennes fitta

Dörren var olåst, hon hade sagt till mig att känna mig som hemma så jag beslöt mig att kika runt lite. När jag började närma mig sovrummet hörde jag ett ljud och kikade in och såg henne. Hon satt där, uppbunden mot byrån med förbundna ögon. Hon andades tungt och häftigt. Jag närmade mig henne, långsamt utan att göra ett ljud ifrån mig. Jag undrade om hon märkte att någon var i rummet med henne. När jag kom upp bredvid henne så sträckte jag ut en hand och rörde vid hennes ben. Hon ryckte till och försökte värja sig men repen hindrade henne.

”Vem är det?”, frågade hon men jag svarade inte. Min hand gled längs med hennes ben ända ner till foten, hon hade svarta pumps på mig. Jag lutade mig fram och kysste hennes knä. Hon hämtade andan och bad mig att berätta vem som var i rummet med henne. Jag lyssnade inte på henne och jag kysste hennes andra knä medan mina händer gled längs med hennes lår. Benen var särade och hon hade dem minsta trosor jag sett. Mina händer rörde sig till insidan och låren och hon bad mig igen att säga vem jag var. Hennes röst var spänd och darrade, den kom från hennes lustar och hon verkade ha svårt att kontrollera sig. Jag lutade mig mot hennes öra, så hon skulle kunna känna av min varma andedräkt mot örat.

Hon höll andan en kort stund och jag smekte med fingret över hennes läppar för att tysta henne. Hon var tyst och lät mina händer röra henne där nere där all värme kom från. Jag lutade mig fram igen och mina läppar strök mot hennes men hon kysste mig inte tillbaka. Jag visste att hon förstod att det var jag, hennes andning, som alltid, avslöjade henne. Hon rörde sig inte och jag var inte säker på vad hon kände. Vid det här laget hade mina fingrar glidit in under den minimala trosan och pullade hennes fitta. Jag kunde känna hur hon försökte röra sina höfter, hon försökte inte bryta sig mot sina rep men hon försökte röra sig mot mina fingrar.

Jag log åt hennes lustar och mina fingrar gled in i hennes fitta, jag fortsatte pulla hennes fitta och jag kände med ens hettan och glöden i hennes kön. Hon rörde sig med mig så gott hon kunde och viskade igen, ”Vem är du?” Jag rörde mig mot henne utan att säga något, lutade mig ner och kysste hennes bröst. Jag sög på hennes upphetsade bröstvårtor och jag njöt helhjärtat av det. Hon lutade sitt huvud bakåt och jag hörde hur hon suckade nöjt. Mina fingrar utforskade hennes inre och mina tänder nafsade i hennes bröstvårtor och jag började undra hur hon hamnade i den här ställningen.

Hon andades häftigare när mina fingrar gled in djupare i henne och ett finger till kom in medan jag tryckte hårt mot hennes bundna kropp. ”Nej”, viskade hon knappt hörbart, ”snälla, sluta, säg vem du är”. Mitt svar var att låta ännu ett finger glida in i hennes hungriga och villiga fitta. Jag lutade mig fram och kysste hennes läppar hårt, i ett försök att locka fram rätt svar från henne. Hon ville inte ge det, och ville hon inte det så skulle jag ta fram det. Så jag tvingade in min tunga i hennes mun.

Jag trodde nästan hon skulle slita av den när hon sög den så hårt. Jag pullade hennes fitta hårdare med min hand och fingrar, ville att hon skulle komma för mig. Hon sög hårdare på min tunga och hon andades i korta drag och jag visste att hon var nära. Plötsligt drog hon sig undan kyssen och började säga något men min mun var direkt på henne och kysste henne medan hon gick en explosiv orgasm.

Mina läppar var mot hennes medan min hand och fingrar pullade hennes fitta, och förlängde hennes orgasm. Jag kunde känna hur våt hon blev och såg hur det började sippra safter längs insidan av hennes lår medan lusten tog över. Det var som en evighet gick under orgasmen, hon skakade och spände sig allt medan jag smekte hennes fitta och mina läppar hindrade henne från att tala. Min hand täckte hennes mun och hon slickade den, försökte till och med bita den men när hon märkte att jag höll på att knyta lös hennes ben slutade hon.

Jag släppte hennes mun och kysste henne igen, denna gång ömt och mjukt som övergick till passionerad. Hon rörde sig med mig och kysste mig hungrigt tillbaka. Jag visste att hon ville bli fri, för att kunna se mig, höra min röst och slutligen veta vem jag var. Jag lyssnade inte på hennes frågor ändå. Jag knöt upp hennes andra ben och lossade lite på armarna. Jag tog lös henne från byrån och vände henne så hon hamnade på den riktad bort från mig. Jag band hennes ben igen så hennes röv var perfekt placerad för mig. Samtidigt gjorde jag extra ceremoni av att öppna mina byxor så hon skulle höra precis vad jag gjorde, så hon visste vad som skulle komma här näst.

Hon började slita sig mot repen igen, bad mig att släppa lös henne. Jag lutade mig fram och kysste hennes röv för att lugna henne men det hjälpte inte. ”Nej, snälla, vem är du, säg det!”. Jag ställde mig upp och gned min hårda kuk mot hennes röv och hon bönade igen. ”Snälla, inte det, vad som helst men inte det”. Jag lutade mig mot hennes söta lilla röv och tryckte sakta emot. Safterna från hennes orgasm hade smort in henne väl och det var inget behov av glidmedel. Jag tryckte mig försiktigt in i henne. Hon slutade röra sig, och försökte slappna av. Jag visste att hon var spänd och kanske lite rädd av vad vi höll på med och igen undrade jag hur hon hade hamnat i denna ställning och varför hon inte använt säkerhetsordet om det var jobbigt.

Jag tryckte mot hårdare och gled in i henne, inte hela vägen men nog för att det skulle kännas. Hennes röv spände sig mot mig och jag tog tag om den. Sakta började jag röra mig, varje stöt gled jag djupare och djupare in medan hon slappnade av och tog emot mig. Snart var jag helt inne och kunde röra mig friare. Sakta till att börja med när jag kände hur hon slappnade av, sen snabbare och lite hårdare. Hela tiden kände jag av hur hon tog och om jag skulle sakta ner. Plötsligt kände jag hur hon spände sig igen och jag förstod att nästa orgasm var på väg. Jag stötte lite hårdare, försökte komma in djupare än jag kunde och jag kände hur hon närmade sig. Jag visste att jag med skulle komma snart, så jag började stöta snabbare och min andning började gå som hennes. När hon frågade mig igen, ”Jag kommer snart, snälla säg mig, vem är du?”

Till slut sade jag något, ”Ja älskling, kom för mig, kom hårt för mig”. Hon kände igen min röst, och visste till slut att det verkligen var jag helt och hållet, det var då orgasmen tog henne. Hon lät sitt klimax ta över hennes kropp helt och hållet. Hon exploderade under mig, och det var droppen för mig och jag sprutade i hennes röv. Jag tog tag om hennes höfter och stötte så djupt som jag bara kunde. Vi kom hårt och sköt tillsammans, jag i hennes röv och hon bunden vid byrån. När vi hämtat andan tillsammans så sade hon med utmattad röst, ”Åh, min älskare. Jag är så glad att det är du”. Jag sade ingenting.

Jag drog mig ur hennes underbara röv, vände mig och gick mot dörren och fortsatte undra hur hon hamnat i den ställningen. Hon var fortfarande bunden vid byrån och hon började ropa efter mig igen, undrade var jag var och vart jag var på väg. Jag vände mig om för att titta på henne, beundra den vackra synen. Våra safter blandades tillsammans längs med insidan av hennes lår och jag blev upphetsad igen. Jag stannade upp för att titta på henne, och det var då jag hörde det. Jag tittade sakta mot garderoben. Jag såg hur dörren rörde sig lite, men det var nog för mig att märka det. Jag flyttade på mig så att jag inte skulle bli sedd. Då hörde jag det, rösten som viskade till dig. Lugnade dig, och ditt låga svar till den. Jag vände mig och gick iväg, med ett leende på mina läppar.