Jag knullade med strapon för första gången

knullade med strapon

Jag hade en otroligt full kväll med alla telefonsamtal och sms som jag brukade få. Jag kände mig lite på humör så jag skickade ett meddelande till Mattias och frågade honom vad han höll på med. Han höll på att packa upp saker ur sina flyttlådor. Han flyttade in i sin nya lägenhet för sex månader sen och har fortfarande inte packat upp allt. Jag retade honom och frågade om han hade hittat sina leksaker ännu. Han har några riktigt trevliga sådana som jag inte haft chansen att leka med än. Han svarade att han hade det, och undrade varför jag frågade. Jag skickade ett meddelande till svar som han skickat för flera veckor sedan om att binda, ha munkavlen och sedan knullade med strapon. Han svarade att det var lite för sent just nu, men att han var villig att göra det senare. Efter några välskrivna meddelanden senare så hade jag lyckats övertala honom att göra det nu, och gick genast för att hälsa på honom.

Jag kom till honom en halvtimme senare. Han öppnade inte dörren, så jag testade och den var olåst. Jag smög in i hans hem, tittade runt men såg honom inte. Jag hörde hur duschen strilade så jag knackade på den dörren så han skulle veta att jag var där innan jag gick till hans sovrum. På sängen låg alla saker redo att leka med, han hade förberett allting så väl.

Han hade gjort iordning bondagepunkter på sängen och kuddar låg över sängen så det skulle vara bekvämt. Mina ögon fastnade på den röda plastkorgen som stod på hans nattduksbord. Han kom in i rummet med en handduk runt sig. Wow, ha var så lång, närmare två meter, smal och med den sötaste rumpan någonsin. Jag sträckte mig upp för att kyssa honom medans jag smekte hans fortfarande fuktiga hud. Jag slickade hans bröstvårta och fick en flämtning i gensvar. Jag klämde på hans rumpa och slöt min hand runt hans snabbt hårdnande kuk. Vi gick in i rummet och han visade mig alla hans leksaker. Han skämtade med mig att han till och med hade hittat glidmedlet, även om jag sällan behövde det. Jag kände hur jag började bli mer och mer våt i förväntan av att ha sex med honom.

Vi började leta igenom hans lilla korg med godsaker. Han visade mig en härlig liten strapon med två dildosar, en större och en mindre. Sen visade han mig en liten ballgag. Jag tog den, kände på den och frågade om han ville ha den. Han tittade på mig och log ett litet blygt leende och nickade. Jag sträckte mig upp, satte in bollen i hans mun och spände fast den.

Jag började slicka hans bröstvårta, sedan den andra så att dem blev hårda. Han började ta av mig mina kläder. Hans händer lekte genom mitt hår, höll mig nära och det fick mig alltid att bli svag i knäna när han gjorde så. När han slutade hålla om mig sträckte han sig runt och tog av min behå. Jag tryckte honom framåt och ned på sängen så han lade sig helt raklång på sängen. Jag klättrade upp på honom och började kyssa och smeka honom överallt, jag lutade mig bakåt och kände hur min heta våta fitta strök mot hans praktstånd. Han var så hård och jag kunde se hur kåt hans blick var.

Han sträckte sig för att ta tag i mig och jag tryckte ned hans arm och satte fast den i kardborremanschetten. Jag lindade den runt hans handled, han började skratta och handen gled ur manschetten. Jag skrattade med och satte fast honom ordentligt den andra gången. Han flämtade av upphetsning medan jag sakta kysste längs med hans andra armen innan jag satte fast den i en manschett. Jag fortsatte kyssa hans hud tillbaka, över hans bröst och mage. Med mina hand smekte jag försiktigt över hans stora kuk, klämde på hans pung. Mina fingrar och naglar rispar lätt över hans bröst och jag arbetar mig ned till hans skrev. Försiktigt tar jag hans stora kuk i min, med handen drar jag ned hans förhud och jag får smaken av hans försats. Jag kysser längs med skaftet och nedför hans innerlår. Min hand glider in under honom och nyper i hans söta lilla rumpa. Slutligen binder jag fast hans fötter, och han är min, bara min.

Jag kommer upp till honom, kysser hans ansikte och hals. Jag nafsar i hans öra och kysser hans läppar som sluter sig runt bollen. Jag satt på honom och frågade honom om allt var okej. Han nickade jakade. Jag lutade mig fram som om jag skulle kyssa honom och kände hans stenhårda kuk mot min drypande fitta. Med en liten stöt gled den rätt in i min hungrande fitta, jag satte mig upp och sänkte mig över hans lem tills den gled in så djupt den kunde komma. Det var en så tajt och skön känsla och han stönade till av njutningen. Jag började gnida mig mot honom, och rida honom upp och ned.

Jag flyttade mig framåt och han försöker följa med i sin kåthet att bli knullad. Jag nöp i hans bröstvårtor, gned mina mot ans. Jag var så nära att komma att jag inte kunde sluta knulla honom, han var så hård och jag var så våt. Det kändes så underbart att ha sådan kontroll över honom. Det var upphetsande att se honom njuta, lida av att vara bunden och kunna röra honom som jag ville.
Jag drog mig av honom, vände mig om och började slicka på hans våta kuk. Jag tog tag i den och förde den långsamt in i min mun. Han vred sig under mig medan jag slickar av mina fittsafter från honom. Sakta får jag in så mycket av hans kuk i min mun och börjar suga honom hårt. Det var en underbar känsla att känna honom vrida sig i njutning under mig vid varje rörelse och sug som jag gav honom.

Han andas tungt och jag funderar på att jag inte vill att han ska komma ännu, jag älskar när han kommer i min mun men inte ännu. Det är en underbar känsla när han sprutar sin varma kladdiga sperma i min mun och hals men jag vill att han ska komma i mig ikväll.

Jag slutade suga av honom, och började kyssa runt kukroten. Han är så kittlig runt sina ljumskar, och det gör honom galen av upphetsning när jag smeker och slickar honom där. Han var helt och hållt min inatt och jag bestämde mig bara att fortsätta. Mina kyssar fortsätter längs med hans kropp och upp till hans hals och öra.

Jag reste mig från sängen och gick till byrån, jag frågade honom och jag skulle köra in en dildo i hans röv. Han nickade och jag tog en dildo och glidmedel med mig tillbaka. Jag smorde in den ordentligt och började salta arbeta in den i honom. Han slöt sina ögon och fokuserade på känslan när den gled in i honom. Jag började föra den in och ut ur honom ända tills den var hela vägen in. Jag var så kåt att jag direkt grenslade honom och tog hans stora hårda kuk i mig. Jag studsade upp och ned på honom och han stötte emot mig med varje rörelse.

Jag började närma mig orgasm igen, och jag kom snabbt och hårt. Jag låg på honom och flämtade och skakade. Jag kysste hans öra, och tog av honom munkavlen så jag kunde kyssa honom på riktigt. Han kysste mig sakta och jag rös igenom hela kroppen. Jag tror han glömde att han var bunden eftersom jag märkte att han försökte röra sig mot mig innan manschetterna hindrade honom. Jag ställde mig upp och frågade om han ville fortsätta med min mun eller vi knullade med strapon. Han viskade att han att vi knullade med strapon. Jag gick till byrån och tog fram den. Dildon var i hans röv och jag funderade på att lämna den där. Jag satte på mig den och insåg att jag borde ha startat vibratorn, men det var något jag kunde spara till nästa gång.

När jag justerat den så den satt rätt gick jag tillbaka till sängen och drog försiktigt ut dildon ur hans röv. Sedan satte jag fast den i anordningen så jag hade en dildo att ta honom med. Jag klättrade upp på sängen, släppte lös hans hand och sedan den andra. Sedan hans ben och bad honom att vända på sig.

Det var första gången jag gjort något liknande och jag var så glad och spänd att för testa på det. Mattias var alldeles för lång för att jag skulle kunna ta honom bakifrån så jag fick honom att ligga på mage istället. Jag satte min ena fot vid hans höft och den andra mellan hans ben och började styra in den insmorda dildon i hans röv. Han stönade högt när den gled in. Jag satte min hand på hans rygg för att hålla balansen och började röra mig i den ovana rörelsen som killar gör när dem knullar. Jag försökte göra precis som han gjorde när han knullade mig bakifrån, att stöta djupt och sedan gnida mot i små cirklande rörelser med höfterna.

Han stönade högt av njutning och jag stötte hårdare mot honom. Jag njöt av känslan av att ha honom i min makt, hur han rörde sig och hur förhindrad han var att röra sig. Jag började bli plaskvåt igen. Jag flyttade undan, han vände sig om och kysste mig. Ha berättade hur skönt det var att jag knullade hans röv. Han frågade om han kunde få försöka rida mig, jag nickade jakande och han grenslade mig Dildon gled snabbt in i honom och han använda mina knän för att hålla sin balans. Sedan började han röra sig sakta upp och ned, dildon stötte mot min svullna klitta och jag kände orgasmen byggas upp i mig. Han gled upp och ned på dildon medan jag runkade hans hårda kuk, tittade på honom och såg hur han var i total njutning av det han gjorde och mina smekningar.

Jag brukar inte gilla att någon kommer på mina bröst, men den njutning jag kunde se att han hade gjorde att jag inte ville sluta men han stannade själv till. Jag misstänkte att han var nära att komma, men han flyttade på sig och jag tog av mig min strapon. Han knuffade ned mig på sängen och lade sig ovanpå. Snabbt gled hans hårda kuk in i botten av min fitta. Han knullade mig snabbt och skoningslöst. Det kändes så underbart, jag kom på nolltid och han kom med mig och sprutade sin sats djupt i mig. Jag kände varje stråle av sperma och det gjorde min orgasm bara hårdare så hård att jag squirtade. Jag hade inte kommit så hårt och mycket på det. Han var så nöjd och tillfredsställd, och det var jag med. Jag hoppas att vi kan göra det snart igen.

BDSM-dater-banner-for-blog-646px