Jag ville prova bondage och jag älskade det!

prova bondage

Det här är berättelsen om när jag fick prova bondage dem första gångerna.

När jag gick på gymnasiet så berättade jag för min pojkvän om en fantasi jag hade att bli förd ut på landet, tvingas klä av mig naken, bli bunden och lämnad där. Jag och han hade sommarlov när han frågade mig om jag ville bli kidnappad och bunden i skogen en dag.

Jag var helt på att prova bondage. Mina föräldrar jobbade mycket och var på en hel del tjänsteresor, och jag visste att dem skulle vara bortresta. Vi bestämde oss för en dag under kommande helg. Han ville att jag skulle ha på mig en bikini och ett par jeansshorts, och sade att jag skulle vara redo tidigt på morgonen.

Han var i tid och körde en bil han lånat av sina föräldrar. När min pojkvän kom fram till mig förklarade han helt lugn att jag var kidnappad och skulle vända mig om med händerna på ryggen. Jag gjorde som han beordrade och han bandfast mina händer med ett rep, han satte munkavle på mig och förde mig till bilen. Vi körde ut ur stan, jag var mest orolig om någon skulle se oss eller om en polis skulle få för sig att stoppa oss.

Efter trekvart svängde vi av vägen, och han var tvungen att hoppa ur bilen för att lyfta en bom som spärrade av vägen. Vi fortsatte längs med den lilla grusvägen tills vi inte kunde komma längre med bilen. Därifrån gick vi längs med en gammal stig tills vi kom fram till en glänta. I mitten fanns en stor påle och min pojkvän knöt upp mina händer.

Han beordrade mig att ta av mig mina kläder annars skulle han slita av dem. Jag tog tid på mig att ta av mig kläderna och när jag vänder mig om står min pojkvän med en väska fylld av rep. Jag lutar mig mot pålen och han surrar repet hårt under mina bröst, sedan över dem. Runt mina höfter, mellan benen, knäna och slutligen mina anklar. Han binder sist mina händer bakom pålen och jag sitter helt fast och kan inte röra mig. Han vinkar och säger att han kanske kommer senare, eller imorgon eller när han känner för det. Tog mina kläder och gick.

Jag var så upphetsad av att prova bondage upplevelsen, och kunde inte röra mig en centimeter. Tiden gick, jag hörde ljud och jag trodde att någon skulle komma men det var bara ett rådjur som kom in i gläntan. Den tittade på mig precis som om jag var galen. När solen började gå ner tänkte jag att ”han kommer säkert snart, eller imorgon”.

Det var då han kom tillbaka, helt plötsligt var han bara där. Min pojkvän släppte lös mig och jag frågade var mina kläder var. Han svarade bara att dem låg framför dörren till mitt hem. Han tog fram ett par handklovar och låste fast mina händer. Jag var tvungen att ta mig hem, helt naken.

Det var mörkt när vi kom tillbaka. Han ledde mig fram till ytterdörren och han tog lång tid på sig att låsa upp. Efter det frågade han mig hur det känts att prova bondage. Jag svarade att jag gillade det, och försökte beskriva den underbara känslan att bli bunden och lämnad, hur jag inte hade någon kontroll. Han frågade om jag ville göra det igen och jag kunde inte säga annat än JA.

Några veckor senare hade vi en helg som vi kunde experimentera på. Den här gången sade han åt mig att vara naken när han kom. Jag ville inte att grannarna skulle se mig naken, och jag ville inte att mina föräldrar skulle fråga varför jag sprang runt spritt språngande naken.

Min pojkvän kom in bakvägen, satte fast mina händer och vi åkte iväg. Den här gången skulle vi till en annan plats och han lovade att prova bondage som var hårdare. Min pojkvän tog mig till en plats mellan två stora träd. Han satte fast mina armar och ben med lädermanschetter. Från dem satt rep som gick till träden och det slutade att jag stod helt utspänd som ett kryss. Jag var totalt utsträckt och fick nästan stå på tå för att klara av det.

Han satte en ballgag i min mun, sen tog han fram en kamera och började ta bilder på mig innan han gick därifrån. Det började ganska snart göra ont i mina armar, men med tiden så gick smärtan över. Det var otroligt hur upphetsad jag blev av leken, jag kunde känna hur fuktig jag blev och hur det bitvis rann nedför mina ben. När min pojkvän kom tillbaka och släppte lös mig så var han tvungen att bära mig hem.

Sommaren började närma sig sitt slut och vi hade en sista chans att prova mer bondage. Min pojkvän berättade att vi hade en plats kvar att besöka och att den här gången skulle han binda mig på ett annat sätt men han berättade inte hur.

När vi väl kom fram till platsen så band han mig, spread eagle, på marken. Min pojkvän var väldigt duktig på att knyta knopar och liknande. Han berättar att han kommer lämna mig hela dagen och hela natten. Att han skulle komma tillbaka nästa dag.

Han lämnade vatten med ett sugrör så jag kunde dricka om jag blev alldeles för törstig. Jag låg där hela dagen, när natten kom kunde jag inte se någon. På något vis lyckades jag somna och vaknade igen när det började mullra. Det åskade, himlen lystes upp av blixtar och det började regna. Det var en rejäl storm. När morgonen kom så hoppades jag verkligen att han skulle komma tidigt, men det gjorde han inte.

När min pojkvän kom så hade det börjat skymma. Jag gillade verkligen att prova bondage, och jag älskade att bli bunden, och den här gången hade jag också fått en riktigt fin solbränna. Han knöt upp knutarna, satte handklovarna på innan vi åkte hem. Jag duschade, fräschade till mig. Han sade att han skulle binda mig en gång till.

Han bakband mig, så mina handleder var bundna men även mina armbågar. Sen band han mina fötter och knän. Vi satt i vardagsrummet och tittades filmer resten av kvällen, och min pojkvän gillade att fördriva tiden med att leka med mina bröst medan vi tittade.

 

BDSM-dater