Äventyret börjar med smisk på den bara rumpan

smisk på den bara rumpan

Jag och min man har hållit på med swinging i flera år. Dessutom lever vi ut ett 24 timmars dominance/submissive livsstil och jag är helt undergiven honom. Genom åren har vi träffat en hel del par, singelkillar och kvinnor, och har upplevt så mycket. Vi har nyligen börjat gå på lite parties och träffade ett jättetrevligt par, men vi hade inte chansen att leka med dem. Under en tid så har vi pratat ofta, hängt på samma ställen. Jag skulle beskriva Johan och Samantha som ett ganska blygt par som oftast höll sig för sig själva. Efter att ha pratat med henne genom chatt så uttryckte hon att hon skulle vilja testa att vara med en kvinna och att bli dominerad. Efter flera chattsessioner och ett samtal med Mästaren, bestämde vi att jag skulle få dominera henne, uppfylla hennes lilla fantasi och förhoppningsvis få dem att komma ur sitt skal.

Så efter veckor av planering mellan oss så kom äntligen datumet då jag skulle få ta kontrollen över henne, och tillfredsställa min Mästare och Johan. Det var en kall januarinatt, dem kom till oss tidigt på kvällen. Johan var mest tyst och blyg och Samantha såg glad men lite nervös ut. Vi hälsade på dem och vi förde ner dem i vår källare så vi skulle kunna börja nattens härliga lekar.
När hon kom ner i källaren så tog jag över kontrollen av henne till fullo. Hon fick instruktioner om lydnad och disciplin. Hon fick sin första uppgift, att ta av alla sina kläder. Sedan vika dem snyggt och lägga dem på bordet, hon fick 45 sekunder att utföra uppgiften, komma tillbaka till mig och ställa sig på knä. Hon accepterade uppgiften och utförde den medan min man och Johan stod tyst och tittade på när hon klädde av sig, vek kläderna och kom till mig med några sekunder över. Hon var otroligt vacker där hon stod på knä framför mig.

Jag fortsatte instruera henne, ”Du får inte prata om ingen tilltalat dig! Du får inte titta någon i ögonen! Du ska sänka ditt huvud mot golvet var gång du tar emot en instruktion! Är du överens med oss om dessa regler?”. Hon svarade klart och tydligt, ”JA”. Hon satt där en längre stund medan min Mästare beordrade mig att ställa mig på knä framför honom och suga av honom. Jag sög in varje centimeter av hans lem, och sög tills han kom och svalde allt. Efteråt lät han mig gå tillbaka. Johan var fortfarande blyg och tyst där han stod, men jag kunde se att hans kuk redan var stenhård.

”Du ska nu gå bort till hörnet med ansiktet mot väggen, ha dina händer över huvudet så vi kan titta på den lilla slynan som ska tillfredsställa oss inom kort”, beordrade jag. ”Ja frun”, sade hon. Medan vi stirrade på henne gick jag och fixade lite att dricka och tugga på. Vi satt och tittade, studerade hennes vackra nakna kropp en stund. ”Du kan vända dig nu”, när hon vände sig om tittade hon med spänning och nervositet rakt på Johan. ”Så den lilla slynan lyssnar inte. Hon kommer hit nu!”, beordrade jag. Hon gick fram till mig, ställde sig på knä med huvudet nedåt. ”Varför lyder du inte den order jag gav dig?”. ”Förlåt, frun. Jag glömde”. ”Olydnad leder till straff och eftersom du behöver en påminnelse om reglerna så kommer du att få ditt straff nu”. Jag ledde Samantha med krage och koppel till soffan, lade henne över mitt knä och gav henne smisk på den bara rumpan.

SMACK! SMACK! SMACK!

En kvart senare gråter hon, och hennes rumpa är alldeles röd. Hon står på knä framför mig och gnäller, ”Förlåt frun, det ska inte hända igen”. Förutom smisk på den bara rumpan har hon ställts i hörnet med bröstklämmor på, en buttplugg instoppad och en vibrator i sin fitta. ”Du får inte komma annars kommer du ångra din njutning”. Vi satt och tittade på hur hon torterades, hur upphetsande det var och hur lätt det skulle vara för henne att bara släppa taget och komma. Hon var plaskvåt och fittsafter droppade ned på hennes lår, hon bad mer eller mindre om att få komma. Johan satt fortfarande tyst med sitt praktstånd.

Jag tog snart ur dildon men lät klämmorna och buttpluggen sitta kvar som en påminnelse om vem hon var. Samantha vart då bunden i en stol med munkavle och fick titta på medan jag återgick till min undergivna roll för Mästaren och Johan. Han instruerade att suga av dem båda, att ta dem på samma gång. Jag ställde mig på knä framför dem, och det kändes som timmar gick medan jag sakta tog emot deras kukar i min mun, varenda bit av dem. Jag slickade deras pungar, kukar och rumpar med händerna bundna bakom min rygg medan Samantha tittade på. Hennes fitta hade börjat bli mer drypande våt av att se på skådespelet. Hon satt där helt hjälplöst med särade ben, med analpluggen djupt i sig och klämmorna som satt hårt mot hennes bröstvårtor. Hennes vackra fitta var så inbjudande där jag stod på knä och såg den, jag kunde knappt bärga mig tills jag fick slicka den. Jag fortsatte suga deras kukar och när dem båda äntligen kom så fick jag i uppgift att dela säden med henne. Jag gick till henne, tog av munkavlen och hon vände sig från min mun. Jag gav henne en lavett, hon vände sig tillbaka och accepterade sperman i en lång passionerad kyss med mig. Jag lät min tunga glida längs hennes hals och kysste henne länge. Hon kämpade emot mig, och varje gång hon gjorde det smällde jag till hennes bröst och hon skrek till. Mästaren och Johan stod där och tittade på.

Min plan var att hetsa upp henne tills hon inte kunde hålla mot längre och fick en orgasm. Jag älskar att se en kvinna vara olydig, dessutom är det kul att se henne lida och även se hennes njutning genom det. Jag gick fram till henne nu när hon hade sin munkavle på sig, föll på knä och började slicka hennes fitta. Jag slitade varje gång hon höll på att få orgasm och hon snyftade av njutning och frustration. Efter några gånger släppte jag lös hennes armar och band dem bakom hennes rygg. Hon såg så hjälplös och vacker ut när hon stod på knä framför mig. Det var så sexigt att se hennes smärta från bröstklämmorna. Jag ledde henne till soffan med kopplet, satte mig ned och lade henne över mitt knä. Jag gav henne smisk på den bara rumpan igen hennes redan rosenröda rumpa, och Mästaren och Johan hjälpte mig att ge henne smisk på den bara rumpan när jag började bli trött. Medan hon fick smisk på den bara rumpan blev hon dessutom slickad, fick sin klitta sugen och buttpluggen fördes in och ut ur hennes sexiga röv. Hon kved, jämrade sig, grät och bad om att gå komma, men ännu en gång så förnekades hon orgasmens utlösande känsla, till min stora glädje.

Jag hade Samantha på knä på golvet framför oss där vi satt i soffan. Vi använde oss av hennes mun och turades om. Jag satt i mitt och de andra vid vardera sida om mig. Jag fick hennes mun flrst. Jag böjde mig fram, tog tag om hennes vackra bruna hår och tryckte henne mot min saftande fitta. Jag lät henne slicka min fitta från röven upp till min klitta. Hennes ansikte var så varmt, och det var faktiskt första gången hon slickade en annan kvinna. Hon slickade försiktigt en längre tid, sög på min klitoris, stack sin tunga i min röv och fitta. Till slut släppte jag henne så hon kunde suga Mästarens kuk. Jag höll hennes huvud så hon skulle suga honom på rätt sätt. Jag tvingade in mästarens kuk hela vägen i hennes mun och ner i hennes hals. ”Om du inte gör så, så kommer du att få smisk på den bara rumpan igen. Förstår du?”. ”Ja frun!”. Hon sög av dem båda tills dem kom.
Jag tog henne med mig, hon ställde sig på knä med sänkt huvud framför mig. Jag strök hennes ansikte, bröst och fitta försiktigt och instruerade henne att slicka min fitta tills jag sade åt henne att sluta. ”Du kommer att slicka och suga tills jag säger något annat och du vet hur jag vill bli slickad. Om du gör något misstag eller flyttar ditt ansikte från min fitta kommer du bli bestraffad och du kommer inte gilla det. Dessutom kommer du inte att tillåtas få någon orgasm ikväll och vi kommer då fortsätta använda dig som den lilla slampa du är. Killarna får göra som dem vill med dig och du kommer inte få orgasm utan tillåtelse. Är det förstått!?”. ”Ja, frun!”

Jag tog tag i hennes hår och tvingade ned henne till min våta fitta. Hon slickade och sög varenda centimeter av min fitta och lilla rövhål tills jag kom och fick en sprutorgasm som sprutade över hela hennes ansikte. Även om hon aldrig har upplevt en annan kvinna spruta så fortsatte hon att lyda och slicka min fitta.

Mästaren och Johan turades om att knulla henne, så hårt att hennes ansikte slog emot min fitta. Hon var tvungen att uppleva det om och om igen. Mästaren och Johan använde sedan hennes ansikte som en sexleksak. Efter ungefär en timme eller så lyfter jag hennes huvud genom att ta tag i hennes hår från min fitta och killarna kom över hennes ansikte. Hennes ansikte var täckt av mina fittsafter och deras sperma och hon fick tvätta rent sig själv med sin tunga och fingrar medan hon stod på knä framför oss. Hon var så vacker och hjälplös, men hon var en så sexig och het liten hora.

Jag skickade tillbaka henne till hörnet medans vi tog en paus innan vi fortsatte. Hon stod snällt i hörnet och väntade på sin tur. Vi tre stod och pratade, skämtade om att använda henne som en hora och drack lite mer. Hon var en vacker och lydig liten hora, jag var stolt över henne. Klockan började närma sig tio och det var dags för nästa del av vår lilla lek.

Jag förde henne med kopplet till sängen och band fast henne mot väggen och hennes ben brett isär på sängen. Där låg hon naken, hjälplös för vårt nöjes skull. ”Igen kommer horan inte får orgasm utan tillstånd, förstår du?!”, ”Ja frun!”. Jag smekte henne en stund, sög på hennes misshandlade bröstvårtor som svullnat rejält efter klämmorna och hon hade fått lite blåmärken i vårtgårdarna. Jag slickade hennes våta fitta som smakade så underbart att jag bara ville ha mer. Mästaren och Johan stod där med sina hårda kukar. De hjälpte mig att egga henne, knulla henne med analpluggen, dildon och slicka hennes fitta. Hon ropade, tiggde och bad om att få komma. ”Nej, det får du inte, horor får inte komma!”. Sedan satte jag mig på hennes ansikte, hon slickade och sög på min fitta och röv medans jag slickade henne. Hon var riktigt duktig att slicka och hon gav mig sådan njutning att jag sprutade igen över hennes ansikte och bröst. Jag slickade mina egna safter från henne, och synen fick killarna att komma. Nu var det hennes tur.

Samantha fortsatte ligga där hjälplös och bunden. Jag slickade hennes fitta och hon bönade och bad igen att få låta henne komma. Hon skrek så högt när den första orgasmen kom. Vi turades om att slicka henne, vi lät henne komma om och om igen och varje skrik var underbart. Jag tar på mig en strapon och knullar henne hårt i fittan och röven medans killarna knullar hennes mun. Hon grät, skrek och att ge henne att sluta men vi fortsatte bara. Vi turades om att knulla hennes fitta och röv, och knulla båda hål samtidigt medan jag satt på hennes ansikte och hon slickade mig tills jag sprutade över henne igen. Efter timmar av knull började vi komma till lekens slut. Vi släppte lös henne och hon fick instruktioner att klä på sig, ställa sig på knä framför mig inom 30 sekunder. Oturligt för henne var hon femton sekunder sen innan hon stod på knä framför henne. Jag tvingade ner hennes byxor och trosor, lade henne över mitt knä och gav henne smisk på den bara rumpan om och om igen.

SMACK! SMACK! SMACK!

Hon grät och snyftade om och om igen. Efter femton minuter var jag klar, och tackade henne för att hon tillfredsställt oss alla.

BDSM-dater-banner-for-blog-646px