Underbart sex med buttplug tillsammans med en främling

sex med buttplug

Jag låg naken på min säng med alla mina sexleksaker nära mig. Ensam, helt ensam och redo att leka bort en hel eftermiddag. Jag lät mina händer vandra över hela min kropp. Jag älskar känslan av naken hud, särskilt min egen som alltid varit så mjuk. Varje erogen zon jag passerade gav mig rysningar. Jag dröjde vid mina bröst, drog och nöp i bröstvårtorna och gav extra erfarenhet till hur hårda dem blev. Jag tog till och med en bild med min kamera av hur hårda dem var. Det var något som jag ofta gjorde när jag lekte, och det fick mig att känna mig mer upphetsad. Det var som om någon tittade på när jag gjorde det. Jag plockade fram mina silverfärgade bröstklämmor och placerade dem på vardera bröstvårta med den tunna kedjan som hängde mellan dem. Det gjorde inte ont, men det gav min en skön tryckande känsla mot bröstvårtorna, och det gjorde att jag fick en skön pirrig känsla i min fitta. Jag visste att det redan var plaskvått där nere utan att ens har rört den. Jag sträckte ned min hand och lät mina fingrar glida längs med fittläpparna och visst, det var otroligt blött.

Mina fingrar gled mellan läpparna och in i den silkeslena safterna som samlats där. Det kändes så skönt. Mina fingrar gled fram och tillbaka, retandes utan att röra vid min klitta utan bara glida över den. Det får min andning att bli häftigare och mitt hjärta att bulta snabbare och mitt begär att köra in fingrarna bara ökar. Jag fortsätter reta mig själv tills jag kände att jag inte kunde hålla mot längre och lät två fingrar glida in djupt i min blöta fitta. Det var en otrolig känsla när dem gled in och ut ur mig, och jag för in ett extra finger som bara gör det skönare. Mina safter rinner ned mot min rumpa och min hand är alldeles nedkladdad och glittrar lätt i solskenet som lyser in från fönstret.

Jag fortsatte pulla mig själv tills jag kom i en stor sprutorgasm som kladdade ned sängen. Det tar inte lång tid innan jag tar fram min stora vibrator. Det är en väldigt effektiv stimulator, och jag hade köpt till en extra del som gav en sluten klitorisstimulans. Jag satte de på hög och satte den mot min svullna klitta. Njutningen kom omedelbart och den var intensiv. Jag kom så hårt, och det bara forsade ur mig igen. Vid det här laget har jag en stor våt fläck under mig och jag måste lägga en handduk på sängen innan jag kan lägga mig ned igen.

Jag rullar över på mage och spänner min rygg så min rumpa putar upp och arbetar sakta in en vibrerande buttplug i min röv. Det känns bra när den väl är på plats och jag startar den så vi kan ha sex med buttplug. Snabbt sätter jag den på hög effekt och njuter av dem djupa vibrationerna min buttplug ger i min trånga röv.

Jag rullar tillbaka på rygg, höjer mina ben och sätter dem mot sänggaveln med dem brett isär. Då tar jag fram en stor svart dildo som jag kör in i min drypande fitta. Först knullar jag mig långsamt, men sedan snabbare och snabbare, hårdare och hårdare knullar jag min lilla våta fitta medan min buttplug surrar djupt i min röv och klämmorna håller hårt om mina bröstvårtor. Det är alltid så skönt att ha sex med buttplug. Njutningen tar över min kropp och snart stönar jag högt, vrider mig i sängen och kommer så hårt att jag tappar medvetandet för min omgivning. Så snart orgasmen ebbat ut fortsätter jag knulla mig själv, jag stönar, skriker och njuter. Jag förlorar all uppfattning av tid och rum, det enda som fanns var njutningen som jag gav mig själv, tills jag hörde ett ljud.

Jag vänder mitt huvud, andas flämtande, stönar med dildon fortfarande i min fitta och jag ser en polis! Han står i mitt sovrum, oanmäld, ohyfsad och ovälkommen! Jag försöker röra på mig men jag kan inte riktigt få ordning på mina muskler. Han kommer närmre, frågar om allt är okej. Jag stirrar på honom, han fortsätter att förklara. En granne hade ringt och anmält skrik och att han var där för att kontrollera att allting var okej. Han synar mig, från topp till tå och sade att jag definitivt mådde bra. Jag försöker sätta mig upp, men mina ben höll sig fortfarande särade mot sänggaveln. Han frågade om han kunde hjälpa mig från sänggaveln. Jag svarade inte men jag antar att han tog det som ett ja. Han gick fram, och istället för att flytta mina ben så tog han tag om dildon som var i min hand och tryckte in den djupare.

Jag var chockad. Jag kunde inte räkna ut riktigt vad han höll på med. Polis eller ej, så borde han inte agera. Han tittade ner på mig och sade, ”du är skyldig mig en liten sak för att jag fick komma hit för ett falsklarm”. Jag borde ha varit rädd vid det här laget men han knullade mig så hårt med dildon och min kropp och njutning tog över mitt sunda förnuft. Jag höll på att komma och jag kunde inte kontrollera det.

Han lät mig hämta andan efter orgasmen, och sade att eftersom jag gillade det så skulle han fortsätta och lära mig självkontroll. Nu var jag faktiskt rädd. Vad skulle han göra? Svaret kom ganska snart när han tog mina strumpbyxor och band fast mig i sängen. Där låg jag naken, den sköna känslan av sex med buttplug sköljandes över mig medan den vibrerade hårt i min röv, bröstklämmorna, en dildo i min fitta framför den här polisen som jag aldrig sett förr.

Han lutade sig över mig och sade att han inte skulle göra mig illa, men han litade på att jag inte skulle kunna vara tyst så han stoppade en liten handduk i min mun. Jag kunde andas men mina jämmer och skrik var dämpade. Sedan flyttade han sig mellan mina ben och tog ut min buttplug. Jag var smått lättad tills jag kände något betydligt större och vått i min röv. Han använde en av mina andra dildos, som han stoppade in. Han började sakta föra den in och ut, innan han snabbt körde in den hårt om och om igen. Jag stönade och skrek så mycket jag kunde men handduken kvävde bort det. Han tittade noga på mitt ansikte och när han trodde jag höll på att komma så drog han ut dildon helt. Han rörde mig inte, dildon var borta. Det kändes som om jag ville skrika rakt ut i frustration men det fanns inget jag kunde göra.

Han fortsatte titta på mig, sade inte ett ord, tills min andning började bli normal. Då sträckte han sig upp och tog bort klämmorna. Blodet rusade till mina misshandlade bröstvårtor och jag blev plötsligt dyblöt. Han gav mig inte chansen att ens reagera på smärtan när blodet kom tillbaka. Han började direkt suga och bita i var och en av dem. Mitt hjärta bultade snabbare och jag började andas flämtande och plötsligt kände jag dildon i min fitta igen. Han körde in den hela vägen och höll den där medan han använde en vibrator på min klitta. Han satte den på hög och sände enorma vågor av njutning genom min kropp samtidigt som han förde dildon in och ut ur mig. Han gjorde det så snabbt och hårt att jag knappt kunde andas. Allting snurrade för mina ögon, jag kände att jag höll på att komma, jag var redo att skrika ut min orgasm när han hastigt slutade.

Jag kunde inte få honom att fortsätta, jag kunde inte röra min fitta så att dildon kunde komma in igen och han bara satt där med ett ondskefullt leende och tittade på mig. Han berättade att det här var enda sättet för mig att lära mig självkontroll. Han fortsatte att tortera mig på det sättet tills jag trodde jag skulle svimma av utmattning och frustration av att inte kunna få en orgasm.

Till slut sade han att han skulle ta av munkavlen om jag lovade att inte skrika. Jag nickade, han tog av den och gav mig lite vatten från ett glas som stod på mitt nattduksbord. Han ställde sig upp, knäppte upp byxorna och lät dem falla till golvet. Hans kuk stod stolt ut och den var enorm. Han sade att det var hans tur nu och när jag fick smaka på hans kuk så skulle jag få komma. Men innan han skulle knulla mig så ville han knulla min mun.

Han lutade sig mot mig och placerade sin kuk halvvägs i min mun och började sakta föra den in och ut. Jag var bunden och hade ingen kontroll över det hela och det kändes som om jag hade en munkavle var gång han förde in sin kuk i min mun. Han fortsatte angripa min mun tills han började skälva, han höll på att komma nära och drog ut den.

Han sade att han skulle knyta lös mig men att jag inte fick röra mig förrän han sade att jag fick det. Han knöt lös mina ben och armar, och hjälpte mig sedan att ställa mig försiktigt upp. Han hjälpte mig till sänggaveln där han knät fast mina ben vid sängstolparna och lutade ned mig över madrassen. Han beordrade mig att sätta händerna på huvudet och han satte fast mig med sina handklovar. Jag var i princip helt orörlig igen.

Han ställde sig på knä och slickade längs insidan av mitt lår, över min fitta och nedför det andra låret, och sedan en gång till. När han kom tillbaka förde han in två fingrar i min fitta och slickade på min klitta. Jag började genast komma och safter forsade ur mig på hans hand och längs mina lår.

Han gav mig inte en sekund att återhämta mig, utan ställde sig upp och förde in sin kuk i min fortfarande droppande fitta. Han tog tag om mina höfter och knullade mig. Han knullade mig hårt och våldsamt tills jag kände honom spruta hans heta sats djupt i mig. Det fick mig att komma igen. Han stannade upp en minut för att samla sig, innan jag började klä på sig sina kläder. Jag såg honom i ögonvrån, men inte helt. Han började gå därifrån, och det skrämde mig helt. Han kunde inte bara lämna mig bunden här. Han lade ett kort framför mig, med ett rosmotiv. Jag frågade vad det var, men han bara skrattade och gick därifrån.
Jag kämpade för att kunna se vad det stod på kortet. Det stod, ”Jag älskar dig, och ville ge dig en riktig överraskning på din födelsedag. Jag hoppas han var riktigt bra”.

Jag var chockad att detta hade varit planerat. Min pojkvän kom in då och började ta lös mig, medans han kysste min kropp. Han hjälpte mig att ställa mig på mina fötter och förklarade att det hade varit en gymkompis som han bett ge mig en födelsedagsöverraskning. De hade planerat alltihop, och det hade fungerat perfekt. Han hade till och med filmat allt med en dold kamera så vi båda skulle kunna se vad som hände, igen och igen.

Jag kunde inte tro det, men en sak var i alla fall klart, det var den bästa födelsedagspresenten någonsin!

BDSM-dater-banner-for-blog-646px