Min fetisch för stilettklackar gör oss båda galna

fetisch för stilettklackar

Jag hade kommit hem efter en lång dag på skolan, jag hade undervisat hela dagen och det enda jag ville, var att slänga mig på sängen och ta en tupplur. Jag gäspade och låste upp dörren. Jag var för trött för att ens tänka på att lägga saker där dem hörde hemma och allt bara slängdes på golvet i en stor hög medan jag famlade mig fram till sovrummet. Jag kom in och stannade och stirrade på sängen.

På täcket låg en svart spetsbehå och ett par trosor. Bredvid dem låg en vit skjorta och ett par svarta högklackade skor med stilettklackar som jag inte sett förut. Det väckte en värme inom mig när min fetisch för stilettklackar gick igång. På nattduksbordet stod ett läppstift i en kraftigt röd nyans, mycket djupare röd än vad jag någonsin skulle själv köpa. Vid sidan om den låg en liten lapp med texten, ”Ta på dig detta och skicka bilder”.

Jag funderade först på att ta en tupplur innan jag följde din order. Jag kunde ju alltid göra som du sade om en timme eller så. Jag brukar stanna länge på skolan för att rätta prov eller sätta betyg, så det vore inte troligt att du skulle märka om jag var lite stygg. Din sida av sängen var prydlig. Jag tog av mig kläderna och lade mig på sängen, men jag kunde inte somna.

Den gnagande känslan av att vara olydig mot dig höll mig vaken. Jag tittar på det du lagt fram till mig, och det känns som om dem stirrar in i min själ. Min tupplur kommer inte bli av om jag inte tar på mig det och gör som jag blivit beordrad.

Jag muttrar lite irriterat för mig själv medan jag tar på mig underkläderna, och lämnar stilettklackarna till sist. Jag hade haft lågskor på mig hela dagen och mina fötter var ömma. Att ta på sig sådana klackar är garanterat för mig att jag kommer halta med ännu ömmare fötter resten av kvällen, men jag vet att det inte är ett alternativ att säga nej till dem.

”Jaja, lika bra att få det överstökat”, mumlar jag för mig själv.

Jag tar tortyrredskapen, läppstiftet och mobilen med mig till badrummet. Jag målar mina läppar, och blir förvånad över hur mycket jag gillar färgen trots att den känns billig. Med mobilen tar jag en selfie, och raderar den direkt. Du hade inte uppskattat ett lite surt utseende på bilden, och en skjorta som döljer både behå och trosor, och att jag inte har skorna på mig. Jag öppnar alla knapparna, och inser att det jag ser i spegeln är mycket sexigare nu. Jag släpper ut mitt hår och låter det falla fritt över mina axlar.

Det är dags att ta på sig skorna. Trots mina klagomål så måste jag erkänna att dem får mig att se helt annorlunda ut. Med stilettklackarna så tog jag steget från den söta lilla lärarinnan till en sexsymbol. Jag lyfter telefonen igen, och mitt ansikte skiner upp av nöjdhet denna gång. Jag skickar bilden till dig och går till sängen. Egentligen går jag inte, utan trippar snarare. Min telefon piper till, ett nytt meddelande.

”Du kan ta bättre bilder än bara en selfia på toaletten”, skriver du och du har helt rätt. Jag kan definitivt ta en bättre bild än så.

Jag är verkligen inte trött längre. När jag lägger mig på sängen så tänker jag inte på att sova. Jag breder ut mig på sängen och försöker ta en till selfie, men jag kan bara få delar av min kropp i bild. Jag lägger mig på mage och håller upp telefonen, och hoppas att bilden kommer fånga den svarta spetstrosan som sticker ut från under skjortan och jag lägger mina ben i kors. Det blir ingen bra bild.

Jag bestämmer mig för att försöka se ut som en pinuptjej. Jag lägger mig på rygg och lägger mig mot huvudänden, min rumpa ligger nästan mot huvudgaveln och mina ben är högt upp i luften. Jag rätar till skjortan så den visar precis så mycket hud som jag vill inför bilden. Jag känner på mig att du kommer gilla den.

Trots mina planer för en perfekt ställning i sängen, så är den enda ställningen jag vill ha är med dig. Du är fortfarande på jobbet, och det är flera timmar tills jag får känna dig igen. Jag tittar upp mot dem sexiga stilettklackarna, och bestämmer mig för att åtminstone ha det så skönt som möjligt tills du kommer hem. Min hand glider ner i mina trosor.

”Duktig flicka”, hör jag dig säga och jag skvätter till och tittar upp. Du har varit hemma hela tiden. Du har en nätdress på dig som visar upp din underbara kropp och ett par stilettklackar precis som mig fast dina är silverfärgade. Det är inte bara min mun som vattnas när jag ser dig.

”Jag visste att du skulle vara för trött för att orka knulla mig när du kom hem. Och jag visste att när du väl tog på dig dem där stilettklackarna så skulle det vara det enda du vill göra”, säger du med ett leende.

”Kom hit”, säger jag, ”och fortsätt ha stilettklackarna på dig”. Det är så underbart att vi delar en fetisch för stilettklackar.

BDSM-dater-banner-for-blog-646px