När det ringde på dörren stod hans katt sexslav där

katt sexslav

Jag har använt dejtingsidor under flera år med sexchatter och videochatt. Det är en del av rutinen att antingen videochatta med en het tjej eller kolla porr. Under åren pratade jag med många olika kvinnor från en massa olika länder. Vad vi pratade om var olika men för det mesta diskuterade vi sex. Jag lärde känna några och vi pratade regelbundet med varandra, en del var bara en engångsgrej.

Det fanns oftast ett gemensamt samtalsämne för dem jag pratade med, och det var bondage. Jag är öppensinnad, är dessutom en switch, och är ganska intresserad av alla sorters kink. Det har gjort att jag har lärt mig en hel del och kan för det mesta diskutera allt möjligt med alla som dök upp på min skärm.

Det var en vanlig dag som jag surfade runt på sidan. Det var en vanlig veckodag så det var ganska tomt på användare från mitt område, så jag bestämde mig för att kolla vilka som var online på andra platser i landet. Det var mer eller mindre detsamma, för få tjejer och det skulle innebära att mina meddelanden skulle försvinna någonstans i deras inkorg tillsammans med alla andra meddelanden.

Till slut kom jag i kontakt med en person, och vi började en videochatt. Det tog lite tid så jag kikade igenom andra tabbar under tiden och klickade sen tillbaka. Jag stannade till och stirrade på henne. Det var ett tag sedan jag var med om att någon fick mig att bli förvånad. Där satt en ung tjej, med glasögon. Hon var liten och nätt, och helt naken. Hon hade små, fasta bröst och hon hade tjockt blont hår. Hennes leende var hypnotiskt.

Jag läste hennes meddelande

”Hej”

Ganska simpelt men jag kan inte klaga på att hon skrev.

”Hej, hur mår du”, svarade jag.

”Bra, tack. Vad har du för dig?”

”Du verkade intressant så jag ville bara snacka lite. Är du undergiven?”

Jag kunde se att hon log ännu mer och hon fortsatte skriva.

”Ja det är jag, herrn”, kom upp i chatten. ”Vad vill du att jag ska göra?”

Jag beordrade henne att göra alla möjliga förödmjukande saker framför kameran och hon gjorde allt. Jag fick reda på att hon gillade att bli behandlad som en undergiven katt.

Jag frågade henne om hon gillade att bli klappad, vilket hon gjorde. Jag frågade om hon gillade att gå på alla fyra; hon gjorde det med. Till slut frågade jag om hon gillade att ha ett katthalsband på sig och hon gillade verkligen den idén.

”Wow, du är verkligen undergiven!”, skrev jag.

”Ja”, och hon log.

Det hade blivit sent och det var dags att gå och lägga sig. Tiden hade gått så fort, och jag förstod nu att jag hade spenderat timmar att säga åt henne att göra saker.

”Jag måste gå nu”, skrev jag.

”Kan jag fråga dig en sak?”, svarade hon.

”Javisst”

”Skulle du vilja äga mig på riktigt?”

”Du menar som en riktig katt sexslav? Sova i en korg, gå på alla fyra och sånt?”

”Ja?”

”Ja, det hade jag verkligen velat”, skrev jag med ett stort flin, ”om du inte var så långt bort så hade jag ägt dig”

Hon log tillbaka, ”God natt, mästare”.

”God natt, kisse”.

Nästa dag på jobbet var smärtsamt långsa. Jag kunde inte göra annat än att tänka på henne medan mitt jobb höll på göra mig tokig men så småningom var dagen slut och jag skundade mig hem. Jag kom hem och där var ett paket på golvet. Det kändes som mitt leende nådde mina öron vid det här laget och jag tog med mig det in till mitt arbetsrum.

Jag startade datorn och loggade in på sidan… och hon var inte online.

Jag öppnade paketet och kollade igenom andra sidor medan jag väntade på att hon skulle komma. Hon loggade in en och en halv timme senare och skickade direkt ett meddelande till mig. Jag öppnade och läste direkt hennes meddelande.

”God morgon, mästare”.

”Haha, det är eftermiddag här”.

”Åh, förlåt. God eftermiddag, mästare”.

”Det är okej. Jag har en present till dig”

”Ooooooh! Tack, mästare! Får jag se den?”

Jag startade webbkameran och mitt ansikte dök upp i en miniatyr på skärmen.

”Kan du se mig nu, kisse?”, skrev jag.

”Ooooh, jaaa! Mästaren är så snygg”

Jag skickade en smiley, öppnade paketet och lyfte upp det framför kameran. Det var en buttplug med en kattsvans på.

”OMG”, skrev hon.

Jag stirrade på henne och hon stirrade på sin skärm, uppenbarligen på min kamerabild. Hon verkade riktigt glad över svansen.

”Gillar du den?”, skrev jag.

”Ja, den är så häftig! Jag vill verkligen ha den i mig… hihi”.

”Jag önskar jag kunde ge den till dig”.

Hon stirrade en stund in i kameran, jag kunde se att hon tänkte efter. Jag tog chansen att stirra på hennes nakna, vackra kropp. Det var precis som jag minns från dagen innan. Liten, smal, fasta bröst. Jag hade så gärna velat äga den kroppen.

”Vad har du för adress?”, frågade hon.

Jag skickade informationen, tänkte inte vidare på att det skulle ge något.

”Jag önskar jag kunde bli din katt sexslav”, skrev hon.

”Jag med”.

De följande dagarna var ganska lika. Jag skaffade några fler presenter åt henne, enkla saker bara för att få igång henne. Ett var ett halsband, ett annat ett par kattöron som satt på ett diadem. Hon gillade båda. Vi fortsatte snacka om saker hon hade velat göra som min katt sexslav. Tyvärr verkade hon vara för upptagen vissa dagar och jag började kolla och snacka med andra. Även om jag skrev till henne varje gång jag såg henne online och frågade om hon fortfarande ville bli min katt sexslav. Hon svarade alltid, ”ja”.

Jag hade ledigt några dagar från jobbet, och hon var inte online. Jag hade en hel vecka på mig och jag tror jag kollade varje timme om hon hade loggat in, men hon kom aldrig. Efter tre dagar gav jag upp, lade undan leksakerna i en låda och slängde upp det på en hylla. Jag bestämde mig för att spendera resten av tiden att försöka göra något annat, så jag började skriva på en novell.

Morgonen började med kafferitualen, och i morgonrock tofflade jag in i mitt arbetsrum och startade upp datorn. Jag började gå igenom mina papper och jag hade knappt börjat skriva när det knackade på dörren. Med en suck drack jag upp det sista kaffe, försökte se lite presentabel ut och gick för att öppna.

”H-h-h-allå”, stammade jag.

Där stod hon, tjejen som jag snackat så mycket med. Den lilla katt sexslav som jag hade fantiserat om i flera veckor. Hon var kort och såg ut precis som hon gjorde genom kameran. Hon hade sina glasögon på sig, men regnet hade gjort sitt för hennes hår var genomblött. Hon hade en svart rock på sig, leopardleggings och joggingskor.

”Hej”, sade hon med ett leende, samma leende som jag sett så många gånger tidigare men det var ännu mer lockande i verklighete.

”Ehh… hej”, sade jag försynt.

”Får jag komma in… mästare?”

”Öööh, javisst”

Jag öppnade dörren mer, så hon kunde komma in. Jag märkte att hon hade en resväska med sig. Tillfälligt besök, måste det vara.

”Såååå…”, jag försökte hitta rätt ord, ”Vad gör du här?”

”Du sade att du ville äga mig, att jag skulle vara din Kisse”, sade hon med ett leende och ställde resväskan på golvet.

”Åh, och hur länge tänkte du stanna?”

”För alltid”, sade hon lika glatt.

Hon började knäppa upp sin rock och jag märkte att hon hade ingenting annat på sig under. Hon slängde av sig den på golvet, sparkade av sig skorna och började ta av sig sina leggings, hon hade inte ens trosor på sig.

”Ööööh”, var allt jag kunde få ur mig eftersom min hjärna inte riktigt kunde fatta vad som pågick. ”Ska jag hämta leksakerna? Svansen och… Halsbandet?”

”Ja, tack”, sade hon glatt.

Jag vände mig om, och försökte mitt bästa att hålla mig lugn. Jag visste att det här var galet, men jag hade aldrig varit så här upphetsad förut. Jag gick in i arbetsrummet, tog fram lådan och ut allting. Jag gick snabbt tillbaka till rummet där Kisse var.

Hon var redan på alla fyra framför mig. Hon hade tagit av sig alla sina kläder och satt där helt naken.

”Är du glad nu, mästare?”, frågade hon?

”Ja”, svarade jag med ett leende, ”Jag är jätteglad. Du kommer vara en underbar katt”.

Hon spann och vickade sin rumpa.

Kisse väntade tålmodigt medan jag letade runt efter glidmedel, och hittade tillslut. Hon kurrade när jag började smeka in svansen i hennes röv, det blev snabbt högljudda stön när hela pluggen gled in djupt i henne.

När hon återhämtat sig satte hon sig upp, och började bli mer van av att ha den i sig. Jag tog chansen och satte halsbandet runt hennes hals och öronen på huvudet. Hon fnittrade när jag höll upp en liten spegel så hon kunde se sig själv. Hursomhelst var det inte helt perfekt ännu och jag tog fram ett par latexhandskar och trädde på hennes händer sen klämde jag ihop hennes hand så det blev en knytnäve och tejpade den med silvertejp.

”Kissar har inga fingrar”, viskade jag medan jag tejpande hennes händer upp till handlederna så hon inte skulle kunna ta av dem utan hjälp. När jag var klar så tittade jag över mitt verk. Jag blev hård av åsynen av henne på alla fyra, naken, utan att kunna röra sina händer och med en svans som rörde sig. Hon fnittrade och stönade lågt, hon verkade gilla pluggen lite för mycket.

Jag ställde mig på knä och klappade henne som man gör med en katt. Jag strök hennes hår ner över ryggen. Min hand smekte över hennes bröst, lekte med hennes styva bröstvårta medan min andra hand smekte över henne rumpa, drog i hennes svans innan jag hittade hennes fitta. Hon var redan plaskvåt mellan benen när jag började smeka henne. Mitt nypande i bröstvårtorna och smekande av hennes fitta fick henne att stöna medan hon försökte motstå behandlingen. Jag beordrade henne att fortsätta stå på knä medan hennes armar började skaka.

Jag skrattade för mig själv när jag stoppade in min fingrar som var täckta av fittsafter i hennes mun, och hon slickade och sög upp allting.

”Duktig katt sexslav”, viskade jag, ställde mig upp och tog tag om kopplet som satt fast i halsbandet. Jag flinade medan jag tittade på henne när hon gick efter mig på alla fyra, något som jag misstänker kommer hända allt oftare. Jag gick in till mitt rum och väntade tills hon kom in. Jag tänkte över allt jag ville göra med henne när jag stängde dörren och låste den.

Jag vaknade nästa morgon, stirrade på väckarklockan och det var tio på morgonen. Det var fortfarande min lediga vecka och jag hade inga direkt a planer. Jag satte mig upp och tänkte på gårdagens äventyr medan min nya katt sov vid fotändan av sängen i fosterställning.

Jag tog en kopp kaffe och gick in i arbetsrummet. Startade datorn och försökte skriva på novellen igen, precis som jag gjorde ett dygn tidigare.

”Okej”, sade jag till mig själv, ”Inga distraktioner”.

Jag var distraherad, men jag försökte ignorera det. Jag hörde ljudet av någon som gick på knä. Jag tittade inte på min katt sexslav, jag försökte fokusera på att jobbet klart. En tass täckt av silvertejp skrapade mot mitt ben, och lyckades dra ned mina byxor och fram kom min svullna lem. Det tog bara bråkdelen av en sekund innan min Kisse hade lyckats ta hela min styva kuk i sin mun och jag kunde inte låta bli att stöna. Hon var så bra.

Hon sög medan jag stängde ned dokumentet och började surfa på nätet. Jag tittade efter saker som jag kunde binda och hetsa upp min nya katt sexslav med.

 

BDSM-dater