Hon gillar att vara en dominant mästarinna

dominant mästarinna
“Du kan fixa det”, det var svaret han alltid gav. De hade knappt varit på hotellrummet en timme och handfatet i badrummet hade fått stopp. Det här skulle vara chansen för dem att komma iväg och vara ifred, men som alltid hon var tvungen att hantera problemen precis som hemma. De hade nyligen gift sig efter ett långt förhållande. Han var alltid på resande fot genom jobbet, men med den senaste resan så hade hans nya fru satt ner foten. “Okej” sade han, “du kan komma med mig, jag kommer att sitta i möten från det ögonblick vi landar tills vi åker igen, men det kan finnas en chans att komma undan”. Han hade rätt, han var ute genom dörren så snart portiern hade hjälpt dem in med väskorna på rummet, och lämnade henne själv i rummet.

Efter den långa resan så ville hon ingenting mer än att ta en varm dusch för att slappna av och börja planera sin sightseeing i den nya staden. Duschvattnet faller över hennes bröst, det gjorde hennes bröstvårtor hårda, och som alltid, drev hennes tankar iväg till när hon och han träffades första gången. Sexet var mer intensivt då, och de var äventyrliga, de hade experimenterat med att ha sex på offentliga platser, sexiga underkläder och leksaker. De hade aldrig testat att låta henne vara en dominant mästarinna under sexet.

De hade spelat ut fantastiska scenarier som endast nya älskare engagerar sig i. Men nu sju år senare och de gift sig så hade de båda börjat bete sig som om de hade varit gifta i tjugosju år. Det hade lett till att hon ofta ta hand om sig själv när hon kände sig kåt. Nu var det duschen som gällde, där hennes frilösande smekningar började komma. Denna gång innehöll inte hennes fantasier hennes man, utan hon fantiserade om att vara med en annan man. Hennes händer smekte över brösten, hon stannade upp och nöp i varje bröstvårta. Det fick henne alltid att gå igång. Hennes fingrar hittade hennes klitoris, och medan en hand masserade hennes bröst. Hon växlade mellan att smeka sin lilla knapp och med den andra djupt i hennes fitta. Med vattnet som strömmade över henne från duschen och fingrarnas smek var som magi och hon kom snabbt, och hårt. Hon stönade och morrade högt när orgasmen flödade över henne. Den var så kraftig att hon var tvungen att ta tag i duschhandtaget för att hålla sig stående tills hon återhämtat sig.

Medan det underbara sexlivet med honom nu var förflutet, så hade hon ändå tagit till sig äktenskapet på största allvar och hon hade börjat tänka på hur hon kunde krydda till saker och ting. Hon kollade på nätet och köpte några bondageredskap. Av alla de saker som de hade försökt, så hade bondage varandra aldrig funkat för dem. Det var inte förrän hon pratade med en väninna om hur det var och hade fått förslaget att pröva det. Han hade alltid varit den mer dominanta typen och hon trodde att han aldrig skulle gå med på att vara undergiven, men hon var villig att försöka, att vara en dominant mästarinna.

Av alla saker som hon köpte en sak som fick henne att känna sig upphetsad och det var handbojorna. När hon öppnade lådan så kunde hon inte hålla sig och var bara tvungen att pröva dem, att känna kylan stål mot sina små handleder. Hon höll nyckeln i ena handen när hon klickade handklovarna runt sina handleder. Känslan av hjälplöshet var spännande och hon hoppades att han skulle känna samma sak.

När hon kom ut från duschen, var hon fortfarande svag i benen efter den vilda orgasmen, hon tog på sig den varma och fluffiga hotellbadrocken, ställde sig vid handfatet och satte på kranen. Hon tänkte borsta tänderna men märkte att vattnet rann ner i avloppet. Hon ropade på sin man som bara spydigt svarade, ”Det kan du fixa! Jag är på väg till ett möte, ring till receptionen och be dem skicka någon som kan fixa det. Jag måste gå nu” och plötsligt var han ute ur rummet. Hon suckade och ringde till receptionen. ”Jag ber om ursäkt för att du har problem”, sade portiern, ”Vi skickar någon som kan ta hand om det direkt”. Medan hon väntade gick hon till fönstret i rummet och tittade ut över staden. Hennes tankar började planera hur hon skulle få sin man att gå med på den nya spännande leken hon hade planerat. Ett leende lekte över hennes läppar medan hon stirrade ut över staden, hon kom tillbaka till verkligheten när det knackade på dörren.

“Vem är det?”, frågade hon genom dörren. “Det är rörmokaren, receptionen ringde om att du hade stopp i handfatet.” Hon öppnade dörren snabbt, när hon gjorde det lossnade skärpet i morgonrocken lite och den öppnade sig mer än hon skulle vilja att den gjorde. “Kom in, det är badrumshandfatet, det rinner inte ner något i avloppet”. Hennes ögon fann hans. Han var lite längre än henne henne. Han hade en vit overall på sig med sitt namn broderat på vänster sida. “Daniel, är det?”, “Ja, det stämmer. Jag ska ta en kik, det är nog bara lite stopp i avloppet.” “Jag hoppas att det inte tar alltför lång tid att fixa, jag har lite sightseeing jag vill hinna med”, sa hon. “Jag ska fixa det direkt”, sade han och gick förbi henne, hans verktygslåda strök över hennes lår. Daniel lät lite mer vatten rinna i handfatet och inget rann undan. Han öppnade skåpet under handfatet, lade sig på rygg under och tittade runt. Hon tittade på och han frågade, “Ursäkta skulle du kunna ge mig en skiftnyckel?”. Hon var glad att hjälpa till. Daniel var ganska snygg och uniformer, även om han bara hade en overall, var tilltalande.

Hon började tänka och fantisera för sig själv medan han arbetade med rören, hon gick till sin väska och tog fram handklovarna. Hon gick tillbaka till Daniel i badrummet, fullt medveten om vad hon var på väg att göra. Hon kände att det måste bara göras. Det som hände i duschen hade inte varit tillräckligt och hon var fast besluten att prova hennes nyfunna självförtroende på detta olyckliga offer. Allt hon behövde var en öppning.

“Urrrgh”, stönade han medan han skruvade med skiftnyckeln. ”Hur fasen har dem skruvat ihop det här? Sitter så hårt att jag misstänker att dem använt en gorilla att göra det?” Hon skrattade och höll handklovarna bakom sin rygg och väntade på sin chans. Plötsligt släppte röret och han fick vatten över hela ansiktet. “Fan!”, ropade han när vattnet förblindade honom. Det var då hon såg sin chans. Hon tog tag i hans handled och knäppte en av klovarna runt den. Hon tog den andra handleden och satte fast den med, hon hade lyckats låsa fast hans armar i röret. “Vad fan gör du?” ropade han. Hon tog en handduk och torkade Daniels ögon, torkade bort det smutsiga vattnet från hans ansikte. “Jag ville göra ett litet experiment”, sade hon, “och du är min labbråtta”.

Hon hade total kontroll nu, hon fick vara en dominant mästarinna och hon gillade det. Daniel kunde inte ta sig lös, och han var halvvägs in i handfatsskåpet. “Slappna bara av”, sade hon. “Jag tror att du kommer att älska detta experiment”, och med det började hon öppna hans overall. “Åh nej”, muttrade han medan hon sakta drog ned blixtlåset, hans hårdnande lem tryckte mot overallsbenet. “Jo”, fnittrade hon som när hon drog ner blixtlåset till hans skrev. Hon sträckte in sin hand och kände den största kuk hon någonsin hade haft i sina händer. Hon befriade omedelbart monstret den trånga overallens fängelse. Den var så mycket större än hennes mans. Hon böjde sig ned och lät sin tunga glida längs med skaftet, och hon kunde höra hans avlägsna stön. Hon var besatt av en lust hon aldrig känt tidigare och i ett svep sög hon in hans stora kuk i sin hungriga mun. Hennes avsugning gav fick hennes fånge att stöna högre, men hon brydde sig inte om vem den här killen var, han skulle bara användas för hennes njutning

Hennes hand höll om skaftet och runkade honom medan hon sög och slickade från kulorna till det svullna ollonet. Upp och ner studsade hennes huvud på hans kuk och det höll på att driva honom galen. Han vred sig under henne. Hon kunde känna hur hans kuk började pulsera och det röck i hans kulor, hennes tajming var perfekt och hon slutade suga precis när han kom. Ur honom flödade tjocka varma strålar av sperma, mer än hon någonsin sett en man pumpa ut tidigare. Han stönade högt, och en del av satsen sprutade så långt att det träffade henne i ansiktet. Han vred sig och kämpade mot handklovarna att hon trodde han skulle slita lös hela handfatet från väggen men det höll kvar och hon började leka med hans kuk igen. Den makt hon kände var helt otrolig, och hon var långt ifrån klar med sin fånge. Försiktigt slickade hon sperman från hans kuk. “Vad, vad är ditt namn igen?” flämtade han. “Du kan kalla mig Sofia”, sade hon retsamt. “Herregud Sofia, det var helt jävla otroligt. Jag har aldrig varit någons fånge förut”. “Jag är inte färdig med dig än.” sade hon, “Jag vill ha det här monstret i MIG!” Och med det hon började suga honom tills hans kuk började komma tillbaka till livet.

Det tog inte lång tid för henne att få honom hård igen. Hon tog tag om hans kuk och grenslade honom. Den hårda kuken gled lätt in i hennes blöta fitta. Även om hon inte hade upplevt en så stor kuk innan så tog hennes upphetsning henne bortom all känsla av smärta när hon tog honom i sig i en lång kraftfull rörelse. Med ett Stön hade hela hans längd kommit in i henne. “Ahhh, Åhhh, jävlar!” stönade han när hennes fitta omslöt hans hårda kuk. Hon gned sig mot hans höfter så han var djupt i henne. Hennes svullna klitoris gneds mot honom. När hon började höja sig från honom var hon tvungen att luta sig långt fram innan hon kände hur hans kuk nästan gled ur henne. Hon började rida honom upp och ner, hon var så våt att ett vitt skum rann ur hennes fitta och smorde in hans kuk. Han försökte hålla sig så länge han kunde, men åsynen av denna härskarinna som höll honom fången och hela den sexighet hon utstrålade var för mycket för honom och han började stöna högre. “Jag kommer att komma igen!”, med det red hon honom hårdare tills hon kände hur han avfyrade sin heta sats i henne. Hon kunde känna varje puls och känslan hon fick henne att känna orgasmen flöda över henne, hon skrek och hon sprutade ur sin fitta, över hela honom. Hon krängde fram och tillbaka, konvulserade och flämtade innan hon satt stilla och bara flämtade. Han var mållös över den effekt hans enorma kuk hade fått på henne.

När hon återhämtat sig från den andra stora orgasmen för dagen, så drog hon sig bort från hans kuk och en tjock flod av sperma flödade hur hennes svullna fitta. Hon njöt av känslan hur det rann nedför hennes lår och rös till.

Hon reste sig och tog nyckeln till handklovarna. När hon låste upp handbojorna och drog upp blixtlåset på overallen, viskade hon i hans öra: “Om du nämner något av detta hände, så kommer jag göra ditt liv till ett helvete. Om du håller tyst så kan du få knulla mig resten av vecka! Förstår du?” Hon log för sig själv inombords av att vara en dominant mästarinna och ha så mycket makt, så mycket kontroll. Han nickade och hon låste upp handbojorna. Han var stel från att ha armarna över huvudet så länge, men det var ingenting jämfört med rodnaderna på hans handleder. Utan att säga ett ord fortsatte han att fixa handfatet medan hon klädde på sig igen och började titta på TV. När han var klar och städat efter sig så följde hon honom till dörren. Hon gav honom sitt telefonnummer på en papperslapp. “Tack för att du fixade rören. Jag tror att du kanske måste komma och rensa mitt i morgon”.

BDSM-dater-banner-for-blog-646px