Crossdressing kille förnedras

crossdressing kille

Hon bad mig att gå ut ur rummet, så jag gick ner för att beundra mig själv i spegeln. Jag gjorde en liten piruett så att kjolen flög upp och jag kunde se mina rosa trosor. Jag stod framför spegeln och lyfte kjolen, jag studerade hur min kuk buktade ut och sträckte ut tyget. Jag såg min pung genom tyget och hur kukskaftet gick hela vägen upp till resåren. Den övre delen av tyget hade blivit lite mörkare på grund av min försats. Jag älskade att vara en crossdressing kille.

Jag för in min hand under resåren och drar fram min hårda kuk, jag flämtar till när jag ser den tunna remsan går som döljer sig bakom skaftet för resten har rakats bort. Jag håller min kuk och drar tillbaka förhuden och blottar ollonet som är täckt av försatsen. Mina fingrar leker över det fuktiga ollonet, och den kladdiga försatsen fångar jag upp för att slicka av mina fingrar. Vårt sexliv har blivit så mycket bättre sen jag blev en crossdressing kille, men inte bara det att jag även blivit en undergiven liten sissy. Mer försats läcker ut och till slut drar jag upp trosorna igen, och njuter av känslan när det mjuka tyget formar sig efter min kuk.

Medan mina fingrar leker över min blus och min stoppade behå så hör jag min flickvän ropa ut mitt valda tjejnamn och ber mig komma upp. När jag kom in i rummet satt hennes tjejkompis på sängen medan hon stängde dörren. Hon bad om ursäkt för att hon varit så elak mot mig tidigare, och sneglade på min flickvän som stod bakom mig.

”Kom hit är du snäll”, sa hon och jag kom närmre. Hon lyfte min kjol och bad mig hålla i den, det var så underbart att vara en crossdressing kille helt i deras makt. Jag kände hur hennes fingrar gled under resåren på mina trosor och lirkade fram min kuk. Jag tittade ner och såg på när hennes tunga smekte över min rakade pung. Hon slickade på den så sakta och skönt. Hon lyfte sitt huvud en aning så jag kunde se henne i ögonen medan hennes tunga utforskade huden bakom min pung. Hon särade mer på mina ben och hennes huvud försvann under mig, hon särade på min rumpa och jag kände hur hennes tunga gled längre och längre bak innan hon stannade alldeles innan mitt rövhål. Jag stönade till av den sköna känslan.

Hon rörde sig tillbaka och fortsatte slicka på min pung tills hon började röra sig längs med mitt skaft. Hon drog tillbaka förhuden och hon fnissade när hon såg en droppe försats på mitt ollon. Hon viskade frågande att jag gillade att bli slickad, och jag suckade jakande åt henne. Försatsen hade börjat segt rinna från min kuk och hon sträckte ut sin tunga för att fånga upp den. Den landade på hennes tunga och hon slickade upp mot mitt ollon.

Hennes läppar slöt sig runt mitt ollon och hon började suga upp allt kladd som runnit ur mig. Hon började suga av mig hårt, när jag tittade ner igen kunde jag se hur hennes läppar slöt sig runt skaftet medan hon sög på toppen. Hennes tunga rörde sig över mitt ollon och smekte mig silkeslent på helt rätt sätt. Jag stönade ut att jag var på väg att komma och när hon hörde det tog hon in hela min kuk i sin mun. Hennes naglar begravde sig i min rumpa och tryckte mig mot henne.

Med ett tungt stön började jag pumpa den första satsen i hennes mun medan hennes tunga smekte snabbt över mitt ollon. Jag blev svag i knäna när den andra stöten kom i hennes mun, och hon tog mig så djupt att jag kände hennes näsa snudda vid mitt könshår. Hon tog hela min sats i sin mun och hon började släppa taget om min rumpa medan hon samtidigt minskade suget och tungrörelserna.

Hon drog ur mig ur sin mun, tittade upp på mig och öppnade munnen. Jag kunde se min sperma täcka hennes tunga och tänder, hon stängde munnen och med en högljudd gulp svalde hon allt. Hon öppnade sin mun igen och visade sin tomma mun för mig.

”Aaah, tack min sköna Sofia, jag hoppas jag var bra”

”Carro”, sa jag, ”det är alltid underbart när du suger min kuk”

”Sofia!”, sa min flickvän, ”du har inte en kuk när du är uppklädd min lilla crossdressing kille, du har en klitta och manfitta. Tjejer har inte en kuk, och jag vill att du ska vara tjej och känna hur det verkligen är”.

Carro lutade sig fram och slickade i sig en sista droppe sperma som var kvar på min kuk. Jag hoppade tillbaka eftersom det kittlades och jag skrattade.

”Fortsätt slicka hans fitta medan jag klär på mig”.

”Luta dig över sängen”, viskar Carro åt mig. Jag böjer mig fram och hon särar på min rumpa och börjar utforska mig med sin tunga. Min flickvän börjar klä på sig, hon fnissar och säger att vi kan matcha varandra idag medan hon tar på sig en rosa behå och rosa stringtrosa. Hon drog på sig en tröja och ett par leggins som jag alltid gillat. Det är så sexigt när det tajta tyget formar sig efter hennes rumpa och ben.

”Dra upp trosorna på honom, jag vill fika först”, säger hon. Carro gör som hon blir tillsagd och hon slickar en sista gång längs med min skåra och drar upp trosorna och tackade mig.

Jag började göra iordning fikat, min tjej lutade sig ner och öppnade diskmaskinen. Jag såg hur hennes rumpa syntes genom hennes leggins och hur det rosa v:et från trosan försvann ner under tyget. ”Jag ska bara fixa det här, sen kan vi gå ut på lunch och shoppa lite”, sa hon. ”Jag kan inte gå ut klädd så här i en skoluniform, tänk om en lärare såg oss”, svarade jag som del av vårt rollspel. Hon tänkte en stund och höll med att vi borde hitta något annat.

Jag tog fram kjolen jag haft på mig kvällen innan tillsammans med strumpor, behå, trosor och höfthållare. De båda ropade på mig att komma och pröva något.

”Det var en tajt klänning”, fnissade Carro när jag tagit på mig den svarta klänningen, ”man kan se hans klitta”. Jag testade en lila klänning, och min tittade på mig en stund innan hon avfärdade den. Den hade inte passat på mig och inte på henne heller. Hon tog fram en krämfärgat kjol med blommönster på, tillsammans med en rosa tröja som hon hjälpte mig att ta på och rätade till min peruk.

Jag tog på mig ett par strumpbyxor med Carros hjälp, hon skrattade lite åt deras crossdressing kille när hon sa att jag skulle vara ordentligt för jag vill inte ha rynkor på strumporna. Jag kände hur strumpbyxan smet åt över min hud när hon drog upp dem till min midja. Jag ställde mig på knä så hon kunde korrigera dem åt mig.

”Åh vad fin du blev”, sa min flickvän, ”nu går vi ut och har kul”.

BDSM-dater-banner-for-blog-646px