Bunden och knullad på bordet i parken

bunden och knullad på bordet i parken

Jag har varit tillsammans med min tjejkompis ganska länge och vi har riktigt skönt sex tillsammans ända sedan vi träffades. Hon är kort, med stora bröst och härligt stor röv. Hon älskar att suga av mig och brukar komma när jag sprutar i hennes mun. Det är så att vi har förhållande till andra människor och måste vara försiktiga hela tiden men på samma gång gillar vi att vara på offentliga platser och ta risker.

För ett tag sedan pratade vi om våra fantasier och funderade om vi kunde utföra dem. Jag har alltid velat se henne bli tagen av flera män och hon gillar det hårt, att bli bunden och knullad. Hon gillar att bli bunden och knullad och ”tvingad” till saker så vi har pratat om det ett tag. Vi brukar vanligtvis göra saker i parken i närheten eller går ut i skogen, båda är favoriter om vi inte hittar något ställe med en dörr som vi kan låsa. Vi hade pratat om min fantasi att se henne bli knullad av andra, till och med totala främlingar som vi stött på av ren slump och kom överens om att om det fanns en chans så skulle vi ta den.

Så vi var ute en dag och strulade. Hennes trosor hade vi dragit av och hennes behå likaså, medan hennes kjol och blus var öppen så jag kunde komma åt hennes stenhårda små bröstvårtor. Vi var vid ett bord på en uteplats i skogen och allt började bli riktigt hett. Hon drog ned min gylf och höll på att suga av mig så skönt när jag märkte två killar som kom gående från skön med fiskespön i hand.

De stannade och tittade tyst på oss. Hon hade inte märkt dem utan var fullt upptagen med att suga av mig, och jag vinkade åt dem att komma närmre. Jag gjorde en gest åt dem att vara tysta när dem bara var några meter ifrån oss. Det var lätt att se hur hennes avsugning påverkade dem. Jag drog upp henne på fötterna, såg till att hon inte kunde vända sig och se dem och drog av henne blusen.

”Tänker du klä av mig idag?”, sade hon med ett leende.

”Jag vill ha dig helt naken, så klä av dig, sötnos”, svarade jag. Hon tvekade inte och tog av sig kjolen.

”Ge mig dig, och blusen med”, fortsatte jag innan hon hann att slänga ner kläderna på marken. Jag lade dem på bordet, utom räckhåll för henne vilket var ovanligt eftersom vi brukade ha kläderna nära ifall någon skulle komma för nära oss. Hon blev lite orolig för att jag lade ifrån henne kläderna men snart började vi hångla och jag vinkade åt killarna att komma närmre. Hon hörde snart fotstegen, vände sig om och pep till. Hon försökte sträcka sig efter kläderna men jag hindrade henne.

”Inte den här gången”, sade jag och höll tag om hennes handleder. ”Vad gör du?!”, sade hon med rädsla i rösten. Jag vände på henne och höll hennes armar bakom ryggen så hennes bröst putade ut ännu mer. ”Det är dags att du öppnar dig lite mer”, viskade jag i hennes öra. Hon var nervös och chockad. ”Stå nu inte bara där, kom och njut av henne”, sade jag till dem båda killarna.

De tvekade först tills en av dem sträckte ut en hand och smekte lätt hennes bröst. Hon kved och jämrade sig. En av dem frågade om det var okej, och jag försäkrade honom att det var okej. Det gick upp för honom vad han erbjöds och han släppte allt han höll i för att ta ett riktigt hårt tag om hennes bröst. Hon skrek till av den hårda behandlingen, och sen hörde jag ett upphetsat stön från henne som fick mig att inse hur det hela påverkade henne med.

Den andra killen började ta av sig kläderna och kom upp bredvid henne. Han vred hennes ansikte mot sig och gav henne en hård kyss på munnen. Hon kämpade emot mest för syns skulle medan jag höll fast henne. ”Hjälpt mig att lägga henne på bordet”, sade jag till dem och snabbt hade vi fått upp henne där. Vi särade på hennes ben och armar och band fast henne vid bordet. Hon protesterade svagt när hon blev bunden men jag kysste henne ömt och försäkrade henne att allt skulle vara okej och att bara njuta av stunden. Jag kunde förstå att hon var rädd och nervös, men på samma gång upphetsad och med mitt betryggande lugnade hon ned sig.

Hon började stöna högre medan jag kysste henne och jag tittade upp för att se en av killarna slicka hennes fitta häftigt. Hennes höfter rörde sig mot hans ansikte, och med det hade hon verkligen börjat njuta av det som hände. Den andra killen sög och nafsade på hennes bröst. Hon stönade och kved och bad om mer tills hon plötsligt kom i en skakande orgasm. Killen som hade slickat henne ställde sig hastigt upp och utbrast, ”Jävlar, hon sprutar!”

”Ja, jag borde ha varnat dig om det”, vi skrattade och jag sade till dem att dem kunde knulla henne nu så mycket dem ville.

Killen som hade slickat henne kröp upp över henne, han var ganska väl utrustad och hård som sten. Han stötte mot henne och gled snabbt och hårt in i henne. Hon skrek till och snart knullade han henne hårt och djupt. Hennes skrik övergick snabbt till stön. Hon fick två orgasmer till innan han med ett högt stön sprutade djupt i hennes fitta. Hennes osäkerhet och nervositet hade övergått till extatisk upphetsning, hon ropade och bad om mer. Hennes höfter mötte hans med varje stöt innan han kom.

Det var min tur, och jag gled lätt in i henne och började knulla henne hårt. Vi kom våldsamt tillsammans samtidigt som dem andra två killarna smekte hennes fitta och bröst. Dem fortsatte efter att jag dragit mig ur henne och tittade trollbundet på hur min sperma rann ur henne, hon kom två gånger till av deras smek och nafsande.

Den siste killen tog över och knullade henne minst lika snabbt som vi andra hade gjort, jag och den förste killen smekte henne nu och jag njöt av att höra hennes stön och kvidande av att bli knullad av en främmande man. Jag började bli hård igen och snart hade jag kört in min hårda kuk i hennes mun. Hon blev knullad på två fronter samtidigt. Det var så hett att se hur hon blev knullad av en kille medan en smekte hennes bröst och hon sög av mig. Snart kom den andre killen djupt i henne och det var för mycket för mig, jag kände hur min pung spände sig och jag kom en andra gång i hennes mun. Hon skakade och kved ut en slutgiltig orgasm innan vi alla försökte flämtande återhämta oss.

Killarna klädde på sig, tackade oss och gick därifrån efter att han knutit upp henne. Vi klädde sakta på oss medan vi hånglade och nästan knullade en gång till. Vi gick ner till sjön, där vi hoppade i för att skölja av oss all svett och hon sperman som hon fått i sin underbara fitta. Hon höll om mig och viskade i mitt öra, ”Det var precis vad jag hade önskat mig. Tack så mycket”.

Vi kysstes och snart till min stora förvåning var jag hård igen. Hon märkte av det och förde in min hårda lem i sig. Vi hade sex långsamt i vattnet medan solen började gå ner.

BDSM-dater-banner-for-blog-646px